Suspendering af træning for motionsafdelingen.
6/1  RET

Kære BAC løber.

Da regeringen har valgt at sænke forsamlingsforbuddet til maksimum 5 personer, bliver klubben desværre nødt til at suspendere træningen i klub regi. Grunden hertil er at vi som klub ikke mener at vi på forsvarligvis vil kunne overholde og kontrollere at forbuddet bliver overholdt. Vi ved fra tidligere at der fra borgere i nærområdet er stor opmærksomhed på hvad vi foretager os, og vi vil ikke risikere at det giver anledning til misforståelser om hvorledes vi træner og overholder forbuddet. En anden grund er at det vil kræve alt for meget af trænerne at planlægge træning og sikre at der ikke er for mange deltagere på holdene.

Der opfordres til at man fortsat holder sin træning vedlige og hvis man ikke har lyst til at træne alene, kan man stadig løbe i mindre grupper på maks. 5 personer. Det vil ikke være tilladt at bruge træningsforum til at arrangere disse små grupper.  Hvis man ønsker at løbe i små grupper, beder vi om at I arrangerer dette særskilt.

Det vil stadig være muligt for trænerne at lægge forslag til hvad der skal trænes de respektive dage op på træningsforum.

Ovenstående vil være gældende indtil forsamlingsforbuddet igen hæves, vi må håbe det ikke varer for længe.

Indtil da må i passe godt på hinanden og jer selv.

De bedste hilsner Jakob R. Hyllegaard, formand for motionsudvalget.

 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt