Christoffer Frost-Jensen Johansen klarer krav til EM-inde på 1500m
27/1  RET
Tirsdag aften d. 26. januar afholdt Randers Freja en 1500m-indendørs for det meste af den danske elite. Målet var at løbe hurtigere end 3.45,00, som er kravet til EM-inde.
Både Morten Munkholm, som er er træner i Randers og tidligere elite-løber, og Joel Ibler Lillesø skulle pace de resterende 7 løbere i hhv. 600m og 1100m. De gjorde det helt perfekt og ramte hver eneste omgang på meget tæt på 30 sek.
Christoffer Frost-Jensen Johansen var med i feltet og fik placeret sig som nr. 5 af de resterende. Det kørte let og smooth for Christoffer, men desværre kunne løberen på positionen foran Christoffer ikke helt følge med og begyndte at lave hul ved 750m og udgår ved 825m, hvilket gør at Christoffer skal bruge unødige kræfter på at lukke hullet. Med 200m igen begynder de forreste at rykke og der er godt med syre i benene hos Christoffer, men han hænger stadig nogenlunde på. Christoffer kæmper med det hele og holder faktisk tempoet fint på trods af syre All Over. Christoffer kommer i mål som nr. 5 i tiden 3.44,7 og samme tid som nr. 4 og kun 1½ sek. til vinderen.
Christoffers tid er krav til EM-inde, som de 4 foran også klarede og Danmark må kun sende 3 til EM. Tiden er selvfølgelig også en kæmpe PR og 5 sek. bedre end hans udendørs PR. Det er kun Andreas Bube i BAC der har løbet hurtigere med 3.43,05 i 2016. Og på All Times Best i Danmark indtager Christoffer nu en delt 10. plads.
Kæmpe tillykke til Christoffer.
Løbet kan ses HER
 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt