Mia Helene Mørck sætter PR-inde med over 3 sek. i Arkansas.
14/2  RET
”Over there” i Arkansas USA havde Mia Helene Mørck 2 starter ved Tyson Invitational d. 12. og 13. februar, hvor hun for første gang stillede op for hendes nye universitet ”University of Oregon”. Fredag skulle Mia løbe 800m’eren på Distance Medley Relay og her blev det til en super splittid på 2.06,22, hvor det jo er med flyvende start. En tid der ikke kan bruges til noget i statistikken, men til gengæld kan den bruges til virkelig at ”booste” selvtilliden og forvisse en om at formen virkelig er på et rigtigt højt niveau.
Lørdag stod den så på en individuel 800m’er i skrapt selskab. Her fik Mia i et super ”jævnt” løb den helt fantastiske tid 2.06,06 via omg.tiderne 31,22; 31,71; 31,39 og 31,76. Der blev skiftet positioner undervejs, så et helt roligt løb var det ikke, hvor Mia endte på 4. pladsen. Normalt skal der et par løb i benene inden der præsteres på top på 800m, så Mia er yderst fortrøstningsfuld og havde en følelse af, at der er mere i tanken. Det bliver rigtig spændende, at følge Mia ved de kommende stævner i USA.
Tiden var PR-inde med 3,17 sek. og også hurtigere end Senior og U23 Klubrekorderne i BAC samt dansk årsbedste med over 3½ sek.
Kæmpe stort tillykke med den flotte præstation !!!

 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt