DM i cross, løbsberetning fra masters løberne.
27/11 Jan Søgaard-Hansen  RET

Lørdag den 27. November var der DM i cross på golfbanen i Korsør, for både ungdommen, seniorer og masters.


Muligheden for at få lov at løbe runder a` 2km på en kuperet og mudret græsbane kommer jo ikke hver weekend, så en del fra BAC, valgte at køre til Korsør for at udnytte muligheden, heriblandt 6 masters løbere. Og da der jo også er hold medaljer ved DM kunne man jo være heldig, at få lidt metal med hjem. For seniorer og masters mænd er distancen på 10km, så vi fik lov at løbe 5 omgange. Ungdommen og Kvinderne, fik kun lov at løbe 2 til 4 omgange (der er åbenbart ingen grænser for mænds privilegier).

Konkurrencen er blevet skærpet i masters klasserne, ved at aldersgrupperne er udvidet til 10års spænd. MEN det skulle vise sig, at være en fordel, da vi derved kunne stille hold i både M40-49 og M50-59. 


De to masters hold formåede begge at løbe sig på podiet, med SØLV i M40-49 (Allan Engsig-Kastrup, Christian von Maarschalkerweerd og Jan Søgaard-Hansen) og SØLV i M50-59. (Henrik Sørensen, Paul Andersen og Steffen Fjellander).


Jeg har desværre ikke overblik over de andre BAC løberes resultater, og om de var tilfredse med resultaterne. Man kan ikke direkte sammenligne tiderne på cross løb, med andre løb.


De enkelte resultater kan ses hos sportstiming, her:

https://www.sportstiming.dk/event/9619/results?round=46746Tillykke til alle løberne med de  gode løbs resultater.


M40-49
M50-59
 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt