Joel løber 13.31,40 på 5000m !!!!!
21/5  RET
Lørdag d. 21. maj 2022 løb Joel Ibler Lillesø 5000m i Stokholm ved "Spåret 5000m", hvor der var samlet et heat med høj klasse og med 2 pacere til at sætte det høje tempo. Der var desværre lidt modvind på opløbsstrækningen, som de skulle igennem 13 gange, men ellers rimeligt gode forhold.
Efter at den sidste pacer gik ud, så gik Joel frem og sørgede for at holde tempoet og der var kun en nordmand der kunne følge med. Nordmanden havde lige lidt ekstra og kunne gå forbi Joel på de sidste omgange, men Joel holdt et meget flot tempo hjem til målstregen og fik en meget flot 2. plads i tiden 13.31,40. Det er en 4. plads på den danske alltime bedste liste, hvor Dennis Jensen, Henrik Jørgensen og Mogens Guldberg er foran, mens Niels Kim Hjorth, Flemming Jensen og Gert Kärlin nu må se sig distanceret.
På årets Junior Verdensrangliste indtager Joel nu 6. pladsen, hvor kun 4 kenyanere og 1 japaner ligger foran og dermed er Joel så nr. 1 på årets Junior Europarangliste.
Kæmpe tillykke til Joel med det fantastiske resultat og vi er meget stolte af hvordan du repræsenterer Bagsværd Atletik Club og Danmark.
 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt