DMU 2022 Mellem/Lang
11/9  RET

I weekenden d. 10. og 11. september afholdt Hvidovre A&M Danmarksmesterskaberne for Ungdom. Desværre var BAC’s Mellem/Lang gruppe ramt af afbud fra både Katharina Zobel og Jakob Lund Frisk, som begge var blevet syge og derfor var det en lidt decimeret gruppe der stillede til start.
Lørdag havde vi kun 2 deltagere på 1500m i D17, hvor Hjalte Dalskov og Troels Jøhnk stod klar på startstregen. Hjalte endte i et yderst tæt opgør om mesterskabet, hvor der efter en nøje granskning af målfotoet kunne konstateres, at han desværre blev slået med sølle 0,05 sek., men en flot sølvmedalje blev det til via tiden 4.05,66, der var helt tæt på PB. Troels, som er i den yngre halvdel i aldersgruppen løb også et meget flot løb og blev nr. 5 i tiden 4.15,29, som er en forbedring af PB på 8,3 sek.
Søndag var Hjalte igen klar til at kæmpe om medaljer og denne gang var det på 800m i D17. I det foregående B-heat var der blevet løbet hurtigt, så Hjalte tog ansvaret og trak i A-heatet. Det gjorde han rigtigt flot, men der var en enkelt konkurrent, som desværre pressede sig forbi på opløbet, så Hjalte blev nr. 2 i tiden 2.01,79 og endnu en flot sølvmedalje.
På 5000m i D17 stillede Troels til start og han fulgte fra start feltets hurtigste mand. Det gjorde han lidt over halvdelen af distancen, hvor Troels måtte slippe. Troels holdt dog stadig et fint tempo og mod slutningen af løbet fik han virkeligt sat turboen på og kom tæt på den førende. Dog måtte Troels nøjes med 2. pladsen og sølvmedaljen i den super flotte tid 16.00,63, som er PB med 51 sek.
På 5000m i D22 var der et glædeligt comeback på banen til Anton Østdal. Og Anton skuffede ikke, han løb et højt tempo hele vejen og fik sluttet godt af, så han krydsede målstregen i tiden 14.50,54, hvilket viser at han er godt på vej mod tidligere tiders topform. Anton var suveræn, da nærmeste konkurrent var 42 sek. efter Anton og Anton dermed kunne kåres som Danmarksmester og modtage en fortjent guldmedalje.

Danmarksmester Anton Østdal
Hjalte Dalskov 800m D17 SØLV
Hjalte Dalskov 1500m D17 SØLV
 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt