FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Om hjemmesiden
 
Historie

Bagsværd Atletik Club har været på nettet siden 1996.
I 97 begyndte der at komme regelmæssige nyheder osv.
I begyndelsen af 2004 kom en helt ny hjemmeside på benene, som bl.a. gav mulighed for at medlemmerne kunne skrive indlæg og uploade billeder. Siden blev det flittigt benyttede træningsforum tilføjet.
Nu har vi 2011, og næste generation af hjemmesiden blev introduceret i løbet sommeren.

Hver gang har vi bestræbt os på at overføre gammelt indhold, så de utallige sjove og flotte og spændende mennesker og resultater og præstationer ikke bare forsvinder.

Indhold

Blandt de nye muligheder på hjemmesiden er

  • hovedsider for ungdom, løb & motion m.m.
  • nye muligheder for invitationer, online-tilmelding, deltagerlister
  • galleri, hvor mange af billederne automatisk samles
  • hjemmesiden prøver at udvælge interessant indhold til forsiden, f.eks. dagens træning, aktuelle nyheder og indbydelser
  • grupper eller tags for indlæg, til at markere en interessegruppe
  • man kan nu selv bestemme sit brugernavn - og password, hvis man ønsker
  • bestyrelsen og andre kan nu selv administrere en masse oplysninger, f.eks. info om de forskellige hold
Og desuden vil der bliver arbejdet på flere ting som søgning og nogle mobil-egnede funktioner.

Det mest interessante på hjemmesiden bliver forhåbentlig ved med at være de aktiviteter, der foregår i klubben. Træningsforum er blevet en vigtig del af vores træning. En god håndfuld personer bidrager med nyheder, og en masse andre skriver af og til indlæg og sender billeder. Og i forbindelse med stævner og løb kommer der jo også indbydelser og resultater osv. Lad os få så meget som muligt af alt dette.

Ellers består hjemmesiden af en række velkendte sider. Der er omtalen af klubben og dens faciliteter. Og med navne, adresser telefonnumre, etc. Der er omtale af de forskellige træningstyper og hold. Ind- og udmeldelse. Der er masser af information om - og resultatlister fra - Bagsværd Sø Løbet. Vi har altid haft masser af klubrekorder stående på hjemmesiden, og det har vi stadig. En pæn samling af dokumenter og andre filer. Klubblade fra de gode gamle dage.

Brugerindlæg

Kort sagt kan alle brugere skrive indlæg på hjemmesiden. Og man kan sende billeder med. Man kan sammenligne det med et velkendt debatforum, hvor man kan oprette indlæg (emner/topics), og man kan svare på andre indlæg.

Men det er ikke kun beregnet til "debat". Der er ni kategorier, f.eks. "Nyheder", "Træning" og "Forslag Ideer Debat". I de fleste kan alle oprette nye indlæg, og i alle grupperne kan man svare på indlæggene.
I "Nyheder" kan der f.eks. komme en almindelig nyhed om en holdkamp, og derefter kan alle gå ind og skrive kommentarer o.s.v. Og hvis man har et par gode billeder, kan man sende dem med.
Eller i "Træning" kan sprinttræneren skrive et par ord om den kommende vintertræning.
I kategorien "Sladderspalten" kan man skrive om alt muligt, lige fra Medina til ølsmagning. Det kan blive rigtig festligt, hvis mange rigtig kommer i gang med at diskutere en masse af den slags vigtige emner.

Hvis et indlæg har billeder, kan man trykke på for at se alle billederne.
Hvis et indlæg er et svar, eller hvis nogen har svaret på indlægget, kan man trykke på . Herefter kan man se hele tråden - det samlede forløb af alle svar, svarenes svar o.s.v.
Ved alle indlæg (f.eks. nyhedsindslag) er der en . Når man trykker på den, kan man skrive et svar.
Hvis man vil skrive (oprette) et helt nyt indlæg, skal man vælge "Skriv nyt indlæg" i menuen.

Man skal benytte et brugernavn for at skrive indlæg til hjemmesiden, bortset fra til "Gæstebogen". Brugernavnet benyttes som adgangskode af tre grunde:

  • Så man kan se, hvem der skriver indlæggene.
  • Så kun en selv kan rette indlægget på et senere tidspunkt.
  • Så man ikke "ubemærket" kan skrive eller uploade underlødige indlæg.
Man får et brugernavn af hjemmesiden, eller man kan selv vælge det. Det skal opfattes som en adgangskode, som man skal huske (eller skrive ned). For at få et brugernavn skal man vælge "Få et brugernavn" i menuen eller trykke på den tilsvarende knap, før man skriver sit første indlæg. Man får også et brugernavn, når man melder sig ind via hjemmesiden. Der er yderligere vejledning inde på oprettelsessiden.

Et indlæg består af en kategori, en overskrift, selve teksten, samt evt. nogle billeder.
Brug lidt tid på at vælge kategorien, så du er sikker på at finde den, der passer bedst.
Skriv også en god overskrift. Så vil man let kunne finde indlægget og få lyst til at læse det - også hvis man falder over overskriften om et år.

Når man har skrevet selve teksten og indtastet sit brugernavn, kan man også tilføje "tags" (grupper) for at angive, hvad det handler om. Efter at man har trykket "Se indlæg" kan man tilføje billeder. Husk, at man bør indtaste gode billed-tekster, for ellers bliver billederne meget svære at finde senere. Hvis man søger efter "Kipketer" finder man jo kun de billeder, hvor billedteksten indeholder ordet "Kipketer", så det er f.eks. tit en god ide, at skrive navnet på personerne på ens billede.

Brug hjemmesiden!

Martin Bo Andersen - webmaster

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
30/9Socialt løbearrangement med Klin...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne