FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Følg indlæg
 
18/9 - 2004
Verdensrekord til Bagsværdløbere    Skriv svar   Ret indlægget
Ud fra de oplysninger, vi har kunnet grave frem, har fire Bagsværdløbere i dag, lørdag den 18. september, sat verdensrekord i 4 x 1500 m stafet for 50-59-årige. De danske mesterskaber for veteraner på denne distance blev afholdt i Glostrup, og Bagsværdkvartetten Mogens Jacobsen, Jes Andersen, Jakob Skjoldan og Rolf Køngerskov havde længe gået med skumle planer om at løbe stærkt. De tre sidstnævnte nåede jo alle finalen på 1500 m ved veteran-EM, og førstnævnte er jo også en af landets hurtigste i aldersklassen, dog mest på de længere distancer.
Det blæste rigeligt meget, og modstanden var svær at få øje på, men ellers var forholdene i orden. Mogens Jacobsen lagde ud, og efter 30 m var der hul ned til nr. 2 i løbet. De resterende 5970 m blev dermed sololøb for Bagsværd-folkene. Første etape blev klaret på ca. 4.48, og Jes Andersen kunne tage over. Igen blev der lagt hårdt ud, og igen var det meget hårdt at løbe alene i vinden. Tiden for denne tur blev omkring 4.43, og det så stadig pænt ud mht. rekorden. Derefter løb Jakob Skjoldan, og efter et lidt mere kontrolleret udlæg kom han rundt på i omegnen af 4.42. Rekorden var helt klart inden for rækkevidde, men tiderne var ikke helt som håbet.
Sidste mand var Rolf Køngerskov, som afgjorde sagen ved på overbevisende måde at løbe på ca. 4.35. Samlet blev tiden altså lige under 18.47.3. Rekorden var hjemme, og alle håber selvfølgelig, at den kan anerkendes. Meget imponerende med sådan et resultat til et "lille" klubhold.

20/9 - 2004 Arne Schøller Larsen
Tillykke    Skriv svar   Ret indlægget
Hej drenge!
Fantastisk indsats. Jeg har set på DAF's hjemmeside at rekorden er "bekræftiget". I har slået en 2 år gammel rekord af en amerikansk kvartet med hele 25 sekunder!!
:>) Arne
23/9 - 2004 Martin Bo Andersen
Et par verdensrekordbilleder    Skriv svar   Ret indlægget    Se flere billeder
Mogens Jacobsen løber 1. tur
Kim Gudmand er kendt af næsten alle i den danske løbeverden for sine mange fremragende fotos. Han tog en del ved VR-løbet på 4 x 1500 m, og sendte nogle af dem til Mogens Jacobsen, som sendte dem til hjemmesiden. Vi håber derfor, at vi kan tillade os at vise dem frem.
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
5-7/13/1Dommerkurser
Nyheder 
28/11 DM Cross Ungdom og Senior
18/11 Joel Ibler Lillesø indstillet til &q...
10/11 Joel vinder Bronze til Nordiske Meste...
10/11 Katharina Zobel vinder Young Star
18/10 5 BAC-atleter udtaget til Landsholdet
Medlemmerne