FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Træningstider
 
 BAC 1 (løb inkl. maraton)
Langdistanceløb (og mellemdistanceløb) med 10 km-tider op til 40 minutter. Rigtig mange på holdet træner mod maraton og halvmaraton, og træningen planlægges i perioder med henblik på de store danske og udenlandske motionsløb i denne kategori. Men løberne spænder meget bredt helt nede fra 800 m og 1500 m baneløb, og flertallet løber også mange andre løbstyper som cross, landevejsløb, banestævner og helt almindelige motionsløb. Der er gode muligheder for at danne hold til de danske mesterskaber i f.eks. 40 års-, 45 års-, 50 års-klasserne osv. De fleste på holdet er naturligvis herrer, men det kan afsløres, at det aldrig har været et rent herrehold. Unge løbere er velkomne, også hvis tids-"krav" ikke helt opfyldes. Her kan fremgangen nemlig ofte komme utroligt hurtigt. Så snakker vi om, hvordan opstarten skal foregå. Holdet træner en del sammen med BAC 2.
Tirsdag 17.00 Lange intervaller Svend Guldbrandsen
Torsdag 17.00 15 km tur med ryk 4498 9824 / 3026 6439
Lørdag 8.30 Langtur på 20-25 km svend.guldbrandsen@fasttvnet.dk
 BAC 2 motionshold - rutinerede løbere
BAC 2 er for den erfarne løber som er vant til at kunne løbe 10 km eller mere på et træningspas. Typisk kan løbere på BAC 2 løbe 10 km i konkurrencetempo mellem 41 og 55 min.BAC 2 er for den erfarne løber hvor der bliver lagt vægt på en seriøs tilgang til træningen forenet med fordelene ved det sociale element i en klub. På holdet er også en del triatleter. BAC 2 har typisk halvmaraton som fokusløb, og der er også faste deltagere fra holdet i turnering for klubber for masters (DT) og DM masters. Typisk er der 8-10 løbere til træning, og der er altid nogle at dele tempo med. Typisk løbes der intervaller om tirsdagen, og om torsdagen er der tempoløb. Som regel er begge træningspas planlagt så der tages højde for forskellige tempi. Opvarmning indeholder altid elementer af styrketræning i større eller mindre grad. Om lørdagen løbes typisk langdistancetur i lidt lavere tempo. Der er altid mulighed for at tilpasse efter dagsform.
Tirsdag kl. 17.00 Intervaller Benedicte Kastrup dicte13 @ hotmail.com
Torsdag kl. 17.00 Tempoløb 
Lørdag kl. 08.30 Langdistance 
 BAC 3 Motionsløbehold
Motionsløbeholdet er for dig, der befinder dig mellem at være nybegynder og være elite. Den typiske løber hos os kan løbe 8 km eller længere og kan løbe 10 km på mellem 40 og 90 minutter.Vi løber i klub fordi vi kan lide at løbe, at være sociale og at blive udfordret på hvert vores niveau. I tirsdagens intervaltræning er vi sammen på tværs af forskelligt tempo. I torsdagens mere tempofyldte træning og i lørdagens lange træning deler vi holdet op i undergrupper, hvor du løber i en gruppe, der løber i dit tempo. Vi tilbyder en træning, der kan holde dig i god form - og kan være grundlag for deltagelse i motions- og konkurrenceløb fra 5 km til maraton. Vi lægger rammerne - du bestemmer hvor meget energi, du lægger i det. Vi glæder os til at løbe sammen med dig.
Tirsdag 17.00 Interval Skov, veje, stier osv. 
Torsdag 17:00 Tempo Bjarne Henriksen 44490609 henriksenbj @ gmail.com
Lørdag 8:30 Distance 
mandag 17:00 Interval for begynder og let øvede 
BAC 4 Begyndere og let øvede
For dem som gerne vil begynde at løbe. Du har evt. løbet før, men endnu ikke fundet rytmen og vil gerne løbe sammen med andre. Her er det ikke noget krav om at du kan løbe men du er velkommen selv om du kan løbe 5 km eller mere. Mandag er det hovedsageligt fartlege, Vores mål er, at kunne løbe 5 km uden pause. Torsdag løber vi en tur, hvor vi prøver at sætte tempoet lidt op. Lørdag sætter vi farten ned og prøver at løbe længere uden pause. Holdets fornemmeste opgave er at være fødekæde til de andre hold.Holdet omfatter også begyndertræning "Løb med", som er et 10 ugers træningsforløb. Der er start primo året og primo september, hvor der løbes mandag og lørdag.
Mandag 17:00 - 18:00 Begyndertræning Lis Knudsen 30319751 lisknudsen @ gmail.com
Torsdag 17:00 løb op til 10 km Hanne Ibi Hjæresen 23609847 ibihanne @ gmail.com
Lørdag 8:30 Distance 
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
30/9Socialt løbearrangement med Klin...
24/11Julefrokost
Nyheder 
7/9 Tre "mand" høj fra BAC til...
6/9 OBS info omkring d. 7. september.
3/9 Dobbelt Danmarksmester
24/5 Mindeord for Rita Christensen
15/5 CPH Marathon 2023
Medlemmerne